O nama

Royal Professional je moderan frizerski salon za žene i muškarce. Nalazimo se u strogom centru grada gdje ćemo Vas ugostiti u našem predivnom dizajnerskom salonu, uređenom kako bi se Vi osjećali ugodno. Naša filozofija je pružiti besprijekornu frizersku uslugu od strane educiranih i stručnih frizera, sa profesionalnim američkim proizvodima Paul Mitchell. U Royalu se njeguje pozitivna atmosfera i sve to zaokruženo pristupačnim cijenama za naše klijente i vjerne članove.
U jutarnjim satima, u pauzi od posla ili poslje posla pružamo klijentima mogućnost brzih i pristupačnih frizura bez naručivanja od 7 sati ujutro.

U Royal Professionalu klijenti su na prvom mjestu stoga uvijek imamo nove pogodnosti i nagrade za naše članove.

Posjetite Royal Professional i uvjerite se da smo savršen izbor za Vas.

 

Nakon otvaranja jednog od najpoznatijih salona vjenčanica Royal Bride, mlada poduzetnica širi svoj brand i zaokružuje priču o kraljevskom tretmanu otvarajući frizerski salon Royal Professional. Misija firme je pružiti svakom klijentu mjesto gdje će se osjećati ugodno i gdje je uvijek dobrodošao. Moto “kraljevski tretman dostupan svaki dan”, predstavlja Royal Professional kao salon koji njeguje odnose sa svojim klijentima, pružajući im vrhunske usluge od strane stručnih frizera, sa profesionalnim proizvodima po pristupačnim cijenama.
“Moj cilj u svemu što radim je pružiti klijentu ugodno i nezaboravno iskustvo koje si može priuštiti svaki tjedan. Svatko od nas je zaokupljen svakodnevnim brigama i stresom, Royal Professional je mjesto gdje se možete opustiti bez obzira imate li trideset minuta ili dva sata, prije ili nakon posla te izaći blistajući sa novom frizurom i bojom. Stres će nestati a zadovoljan osjećaj će se zadržati. Pridružite nam se i pružite priliku da vas očaramo.”

In order to be irreplaceable one must always be different.

Coco Chanel